Онлайн-чат Telegram
без перерви та вихідних
Відомих аналогів немає

ФУЗЕОН (Энфувиртид) / FUZEON (Enfuvirtide)

110882,34 грн.
замовити
Условия отпуска: без рецепта
Категорія: Энфувиртид
Корзина: лиоф. для п/к введения 90 мг/мл фл. +раст. +шприц +салф. / 60 шт.
Артикул: 66743
Виробник: Roche (Швейцария)
Наявність: Есть на складе
дивіться також АНАЛОГИ/ЗАМІННИКИ

Переглянути/приховати інструкцію
Опис / Інструкція
Показания
Терапия ВИЧ-1 инфекции в комбинации с другими противоретровирhttps://dostavkalikiv.com/goods/fuzeon_66743.htmlусными средствами при неэффективности предшествующей терапии.
Применение
Стандартный режим дозирования Препарат следует вводить жедневно, п/к в область плеча, переднюю поверхность бедра или переднюю брюшную стенку. Необходимо менять место каждой последующей инъекции и вводить препарат туда, где в настоящее время нет реакции на инъhttps://dostavkalikiv.com/goods/fuzeon_66743.htmlекцию. Взрослым назначают по по 90 мг 2 раза/сут. Дозирование в особых случаях Информация о применении препарата у детей в возрасте до 6 лет не предоставлена. Детя в возрасте 6-16 лет назначают по 2 мг/кг 2 раза/сут. Максимальная доза - по 90 мг 2 раза/сут
Условия хранения
Список Б. Препарат следует хранить в недоступном для детей месте, при температуре не выше 30°С. После восстановлhttps://dostavkalikiv.com/goods/fuzeon_66743.htmlения раствор хранится при температуре 2-8° С в течение 24 ч, в защищенном от света месте. Срок годности - 3 года.

Перелік міст доставки

Купити ФУЗЕОН (Энфувиртид) / FUZEON (Enfuvirtide) Ви можете з доставкою у Вінниця, Луцьк, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ, Калуш, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вишневе, Вишгород, Кіровоград, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці та інші населені пункти України

АНАЛОГИ

Відомих аналогів немає
Допомога
Реєстрація
У верхньому правому куті натисніть на покликання «реєстрація». Ви перейдете в реєстраційну форму, яку потрібно буде заповнити.
Детальніше
Доставка замовлення
Умови доставки замовлення
Детальніше
Пошук препарату
Пошук ліків організовано таким чином, щоб Ви змогли знайти ліки, що Вас цікавлять, навіть якщо Ви не впевнені в правильності написання його назви, а також запропонує Вам аналоги цих ліків
Детальніше
Повернення та обмін медикаментів
Відповідно до Правил реалізації лікарських засобів, лікарські засоби, предмети санітарної гігієни, лікарські косметичні засоби належної якості не підлягають обміну чи поверненню.
Детальніше
Оформлення замовлення
Послідовно введіть медикаменти, що цікавлять Ваc, за допомогою рядка пошуку
Детальніше
Способи оплати
21 Марта 2024
Прихильники жорсткої доказової медицини запевняють, що експериментальних даних, що підтверджують користь гліцину, поки що недостатньо. Потрібно більше статистики.
14 Марта 2024
Замовляйте Вальпроком, знову в наявності