Онлайн-чат Telegram
без перерви та вихідних
Відомих аналогів немає

АЗИМИТЕМ (зидовудин) / AZIMITEM (zidovudine)

-,--
замовити
Условия отпуска: без рецепта
Категорія: Зидовудин
Тип упаковки: таблетки п/о, 300 мг / 10 шт.
Артикул: 71429
Виробник: Фармасинтез (Россия, Иркутск)
Наявність: Доступно под заказ
дивіться також АНАЛОГИ/ЗАМІННИКИ

Переглянути/приховати інструкцію
Опис / Інструкція
Показания
Лечение ВИЧ-инфекции, вызванной ВИЧ-1 (в составе комбинированной аитиретровирусной терапии); — профилактика перинаталhttps://dostavkalikiv.com/goods/azimitem_71429.htmlьной передачи ВИЧ от инфицированной матери ребенку, так как зидовудин снижает риск внутриутробного инфицирования плода.
Применение
Внутрь, независимо от приема пищи. Взрослым пациентам препарат назначается в дозе 600 мг в сутки в несколько приемов. Детям с массой тела более 30 кг - по 300 мг 2 раза в сутки или 200 мг 3 раза в сутки. При расчете на площадь поверхности тела назначают по 160 или 240 мг/м2 3 или 2 раза в сутки соответственно (суточная доза 480 мг/м2). При снижении содержания гемоглобина до 75-https://dostavkalikiv.com/goods/azimitem_71429.html90 г/л и/или уменьшении количества нейтрофилов до 0,75-1.0×109/л может потребоваться снижение дозы препарата или отмена терапии зидовудипом до восстановления кроветворения. При возникновении анемии отмена препарата не всегда снижает потребность в переливании крови. Для более быстрого восстановления функции костного мозга может назначаться эпоэтин альфа в рекомендуемых дозах.
Условия хранения
При температуре не выше 25 °C, в заводской упаhttps://dostavkalikiv.com/goods/azimitem_71429.htmlковке. Хранить в недоступном для детей месте.

Перелік міст доставки

Купити АЗИМИТЕМ (зидовудин) / AZIMITEM (zidovudine) Ви можете з доставкою у Вінниця, Луцьк, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ, Калуш, Біла Церква, Бориспіль, Бровари, Вишневе, Вишгород, Кіровоград, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці та інші населені пункти України

АНАЛОГИ

Відомих аналогів немає
Допомога
Реєстрація
У верхньому правому куті натисніть на покликання «реєстрація». Ви перейдете в реєстраційну форму, яку потрібно буде заповнити.
Детальніше
Доставка замовлення
Умови доставки замовлення
Детальніше
Пошук препарату
Пошук ліків організовано таким чином, щоб Ви змогли знайти ліки, що Вас цікавлять, навіть якщо Ви не впевнені в правильності написання його назви, а також запропонує Вам аналоги цих ліків
Детальніше
Повернення та обмін медикаментів
Відповідно до Правил реалізації лікарських засобів, лікарські засоби, предмети санітарної гігієни, лікарські косметичні засоби належної якості не підлягають обміну чи поверненню.
Детальніше
Оформлення замовлення
Послідовно введіть медикаменти, що цікавлять Ваc, за допомогою рядка пошуку
Детальніше
Способи оплати
26 Сентября 2024
Розпочато продаж препарату Novaminsulfon, який тепер представлений двома виробниками – компаніями Ratiopharm та Zentiva. Цей знеболювальний засіб здобув популярність завдяки своїй ефективності в лікуванні болю та зниженні температури.
19 Сентября 2024
Рак молочної залози сьогодні є другою провідною причиною смертності від раку у жінок і найпоширенішим онкологічним захворюванням серед жінок.