Онлайн-чат Telegram
без перерви та вихідних
НОВОТИРАЛ (тиреотом) / NOVOTHYRAL (thyreotom)
табл. 75 мкг / 100 шт.
1199,00 грн.
ГЕМАНГИОЛ (Пропранолол) / HEMANGIOL, HEMANGEOL (Propranolol)
р-р д/орал. прим. 3,75 мг/мл, фл. / 1 шт.
12360,00 грн.
МОВЕНТИГ, МОВАНТИК (Налоксегол) / MOVENTIG, MOVANTIK (Naloxegol)
табл. п/о 12,5 мг / 30 шт.
5984,00 грн.
БРЕВАКТИД (Хорионический гонадотропин) / BREVACTID (Chorionic gonadotropin)
сух. в-во д/п ин. р-ра 5000 МЕ амп., с раств. в амп. 1 мл / 1 шт.
2818,32 грн.
ПЕТНИДАН сироп (Этосуксимид) - аналог Суксилеп / PETNIDAN (Ethosuximide)
сироп д/перорал. прим., 250 мл, фл. / 1 шт.
3202,85 грн.
НОВАМИНСУЛЬФОН (Метамизол натрий) / NOVAMINSULFON (Metamizole)
капли д/приема внутрь 500 мг/мл, фл. 50 мл / 1 шт.
1701,92 грн.
КСИПОГАММА (Ксипамид) / XIPAGAMMA (Xipamide) 40
табл. 40 мг / 100 шт.
584,00 грн.
КАРДИКЕТ РЕТАРД (Изосорбида динитрат) / CARDIKET RETARD (Isosorbide dinitrate) 40
табл. пролонг. дейст. 40 мг / 50 шт.
316,39 грн.

ДОПОМОЖУТЬ З ХВОРОБАМИ СЕРЦЯ

09 Февраля 2024
Препарат, який зараз тестується, працює не на знищення ліпопротеїну А (Lp(a)) після його утворення. Він запобігає його утворенню в організмі. У Monash Health вирішили перевірити, як він працює. Вчені випробували його на 114 добровольцях різного віку, походження і статі.

Серцево-судинні захворювання , такі як гіпертонія, ішемічна хвороба серця, порушення мозкового кровообігу, серцева недостатність і вади серця – є головною причиною смерті в світі і щорічно забирають мільйони життів. Такі дані Всесвітньої організації охорони здоров’я. За прогнозами ВООЗ, до 2030 року від цих хвороб помре 23,5 мільйона осіб. У Європейському регіоні серцево-судинні захворювання – причина половини всіх смертей. 80 відсотків людей з хворобами серця реєструють у країнах з низьким і середнім рівнем доходу. Надією медиків на перелом тенденції є нові ліки і засоби профілактики. З’явився новий препарат, який вже показав вражаючі результати в боротьбі з групою сердечних недуг, повідомляє видання Science Alert.

Мувалаплін, розроблений фармацевтичною компанією Елі Ліллі, продемонстрував здатність знижувати рівень шкідливих ліпопротеїнів в організмі. А це є надією на опанування медиками негативної тенденції з хворобами серця.

Саме ліпопротеїни переносять холестерин через кров. Вони відіграють важливу роль в організмі, але деякі з них, зокрема ліпопротеїн А (Lp(a)), можуть стати причиною тромбування судин і розвитку серйозних захворювань серця. Раніше зниження рівня Лп А (Lp(a)) у крові пацієнта виявлялося складним завданням. Але нове дослідження пропонує новий підхід.

Препарат, який зараз тестується,  працює не на знищення ліпопротеїну А (Lp(a)) після його утворення. Він запобігає його утворенню в організмі. У Monash Health вирішили перевірити, як він працює. Вчені випробували його на 114 добровольцях різного віку, походження і статі.

Виявилося, що нові ліки діють швидко, дають довгостроковий ефект,  і поки не спричинили серйозні побічні реакції. Це попередні результати. На мувалаплін чекає ще цілий комплекс серйозних випробувань. Але вже отримані підсумки тестування дуже обнадійливі, зазначають медики.



31 Января 2024
Життя чоловіка з передінфарктним станом було врятовано під час першої в Україні операції на серці із застосуванням інноваційного робота Da Vinci, яку було проведено у Львові.
18 Января 2024
Єгиптський дієтолог розкрив секрети похудіння
12 Января 2024
Поздоровляємо всіх батьків, кому пощастило на донечок!
01 Января 2024
З прийдешнім Новим Роком, щановні клієнти!
25 Декабря 2023
Пару слов о том, что мы с вами в эти дни, сопереживаем и готовимся к новому году
14 Декабря 2023
Мы делимся с вами информацией как лучше прожить застолье, по совету диетологов
07 Декабря 2023
Мифы и правда о генерических препаратах
01 Декабря 2023
С профессиональным праздником – Днем невролога!
25 Ноября 2023
Правительство поддержало законопроект, который запретит проявления такого «сотрудничества». В дальнейшем законопроект должен рассмотреть Верховная Рада.
14 Ноября 2023
Информация о наиболее востребованных в Казахстане лекарствах
Допомога
Реєстрація
У верхньому правому куті натисніть на покликання «реєстрація». Ви перейдете в реєстраційну форму, яку потрібно буде заповнити.
Детальніше
Доставка замовлення
Умови доставки замовлення
Детальніше
Пошук препарату
Пошук ліків організовано таким чином, щоб Ви змогли знайти ліки, що Вас цікавлять, навіть якщо Ви не впевнені в правильності написання його назви, а також запропонує Вам аналоги цих ліків
Детальніше
Повернення та обмін медикаментів
Відповідно до Правил реалізації лікарських засобів, лікарські засоби, предмети санітарної гігієни, лікарські косметичні засоби належної якості не підлягають обміну чи поверненню.
Детальніше
Оформлення замовлення
Послідовно введіть медикаменти, що цікавлять Ваc, за допомогою рядка пошуку
Детальніше
Способи оплати
06 Апреля 2024
Багато симптомів СДУГ усуваються за допомогою поведінкової терапії та медикаментів; однак, навіть при комбінованому лікуванні, у третини пацієнтів все ще є симптоми.
06 Апреля 2024
Багато симптомів СДУГ усуваються за допомогою поведінкової терапії та медикаментів; однак, навіть при комбінованому лікуванні, у третини пацієнтів все ще є симптоми.