Онлайн-чат Telegram
без перерви та вихідних
НОВОТИРАЛ (тиреотом) / NOVOTHYRAL (thyreotom)
табл. 75 мкг / 100 шт.
998,00 грн.
ГЕМАНГИОЛ (Пропранолол) / HEMANGIOL, HEMANGEOL (Propranolol)
р-р д/орал. прим. 3,75 мг/мл, фл. / 1 шт.
4369,00 грн.
МОВЕНТИГ, МОВАНТИК (Налоксегол) / MOVENTIG, MOVANTIK (Naloxegol)
табл. п/о 12,5 мг / 30 шт.
4430,00 грн.
ПЕТНИДАН сироп (Этосуксимид) - аналог Суксилеп / PETNIDAN (Ethosuximide)
сироп д/перорал. прим., 250 мл, фл. / 1 шт.
3348,43 грн.
НОВАМИНСУЛЬФОН (Метамизол натрий) / NOVAMINSULFON (Metamizole)
капли д/приема внутрь 500 мг/мл, фл. 50 мл / 1 шт.
1779,29 грн.
КСИПОГАММА (Ксипамид) / XIPAGAMMA (Xipamide) 40
табл. 40 мг / 100 шт.
584,00 грн.
КАРДИКЕТ РЕТАРД (Изосорбида динитрат) / CARDIKET RETARD (Isosorbide dinitrate) 40
табл. пролонг. дейст. 40 мг / 50 шт.
322,72 грн.
ТИРОЗОЛ (Тиамазол) / THYROZOL (Thiamazole)
табл. п/плен. оболочкой 10 мг / 50 шт.
470,02 грн.

Залізо є необхідним елементом різноманітних обмінних процесів

07 Июня 2024
За твердженням видатних дослідників Thomas Ems, Kayla St Lucia та Martin R. Huecker, залізо є важливим елементом різних метаболічних процесів у людини, включаючи синтез ДНК, транспорт електронів і транспорт кисню.

Приголомшливо? - Так, дійсно!

На відміну від інших мінералів, рівень заліза в організмі людини контролюється лише всмоктуванням. Механізм виведення заліза — це нерегульований процес, що виникає через втрату поту, менструацію, випадання волосся та клітин шкіри, а також швидкий обмін і виведення ентероцитів. В організмі людини залізо міститься в основному в еритроцитах у вигляді гемової сполуки гемоглобіну (приблизно 2 г заліза у чоловіків і 1,5 г у жінок), меншою мірою в запасних сполуках (феритин і гемосидерин) і в м’язових клітинах у вигляді міоглобіну. Залізо також зв’язане з білками (гемопротеїном) і негемовими ферментами, що беруть участь в окислювально-відновних реакціях і перенесенні електронів (цитохроми і каталаза).

Крім того, приблизно 2,2% загального вмісту заліза в організмі міститься в так званому лабільному пулі, погано визначеному та реакційноздатному пулі заліза, який утворює активні форми кисню за допомогою реакції Фентона, яка утворює комплекси з класом ліків, відомих як хелатори. Хелатори заліза лікують перевантаження залізом, стан, який часто спричиняють терапією переливанням крові, яка використовується для лікування таласемій та інших анемій.



31 Мая 2024
Спільне вживання солей заліза з вітаміном С посилює окислювальний стрес у шлунково-кишковому тракті, що призводить до утворення виразок у здорових людей, загострення хронічних запальних захворювань шлунково-кишкового тракту та може призвести до раку.
23 Мая 2024
Експерти назвали 5 спецій, які варто додавати у каву, щоб покращити смак
14 Мая 2024
Кулінарний експерт Метт Вебстер назвав спеції, які не лише підкреслять смак страв, а й покращать роботу мозку
09 Мая 2024
Якщо ви помічаєте, що голова у вас болить частіше і болючі відчуття стали незвичайними, варто відвідати остеопата.
03 Мая 2024
Середній вміст жиру в печінці зменшився на 6,6% при прийомі аспірину. Прийом плацебо, навпаки, збільшив це значення на 3,6%. Таким чином, різниця із плацебо склала 10,2%.
25 Апреля 2024
Вища точка любові до себе перебуває у «просто бути». Не виконувати якусь роботу, не грати якусь роль, не мчати по життю, висунувши язик, задовольняючи чиїсь нескінченні потреби і намагаючись заслужити любов, а просто бути. Такій, як хочеться тобі.
17 Апреля 2024
Шокуюче зізнання лікарки-хірурга
06 Апреля 2024
Рейтинг найкращих фармацевтичних компаній України за 2023 рік від Ukrainian Business Award
06 Апреля 2024
Багато симптомів СДУГ усуваються за допомогою поведінкової терапії та медикаментів; однак, навіть при комбінованому лікуванні, у третини пацієнтів все ще є симптоми.
06 Апреля 2024
Багато симптомів СДУГ усуваються за допомогою поведінкової терапії та медикаментів; однак, навіть при комбінованому лікуванні, у третини пацієнтів все ще є симптоми.
Допомога
Реєстрація
У верхньому правому куті натисніть на покликання «реєстрація». Ви перейдете в реєстраційну форму, яку потрібно буде заповнити.
Детальніше
Доставка замовлення
Умови доставки замовлення
Детальніше
Пошук препарату
Пошук ліків організовано таким чином, щоб Ви змогли знайти ліки, що Вас цікавлять, навіть якщо Ви не впевнені в правильності написання його назви, а також запропонує Вам аналоги цих ліків
Детальніше
Повернення та обмін медикаментів
Відповідно до Правил реалізації лікарських засобів, лікарські засоби, предмети санітарної гігієни, лікарські косметичні засоби належної якості не підлягають обміну чи поверненню.
Детальніше
Оформлення замовлення
Послідовно введіть медикаменти, що цікавлять Ваc, за допомогою рядка пошуку
Детальніше
Способи оплати
25 Июня 2024
Кістки ваших суглобів покриті гладким, губчастим матеріалом, який називається хрящем. Він амортизує кістки і дозволяє суглобу рухатися без болю. При артриті область у суглобі або навколо нього запалюється, викликаючи біль, скутість, а іноді й труднощі з рухом. Деякі типи артриту також вражають інші частини тіла, наприклад шкіру та внутрішні органи.
21 Июня 2024
Тривалість сну може бути важливим регулятором маси тіла та обміну речовин. У великих вибірках населення повідомлялося про зв'язок між коротким звичним часом сну та підвищеним індексом маси тіла (ІМТ). Потенційна роль метаболічних гормонів у цій асоціації невідома.