Онлайн-чат Telegram
без перерви та вихідних
НОВОТИРАЛ (тиреотом) / NOVOTHYRAL (thyreotom)
табл. 75 мкг / 100 шт.
1199,00 грн.
ГЕМАНГИОЛ (Пропранолол) / HEMANGIOL, HEMANGEOL (Propranolol)
р-р д/орал. прим. 3,75 мг/мл, фл. / 1 шт.
12360,00 грн.
МОВЕНТИГ, МОВАНТИК (Налоксегол) / MOVENTIG, MOVANTIK (Naloxegol)
табл. п/о 12,5 мг / 30 шт.
5984,00 грн.
БРЕВАКТИД (Хорионический гонадотропин) / BREVACTID (Chorionic gonadotropin)
сух. в-во д/п ин. р-ра 5000 МЕ амп., с раств. в амп. 1 мл / 1 шт.
2818,32 грн.
ПЕТНИДАН сироп (Этосуксимид) - аналог Суксилеп / PETNIDAN (Ethosuximide)
сироп д/перорал. прим., 250 мл, фл. / 1 шт.
3202,85 грн.
НОВАМИНСУЛЬФОН (Метамизол натрий) / NOVAMINSULFON (Metamizole)
капли д/приема внутрь 500 мг/мл, фл. 50 мл / 1 шт.
1701,92 грн.
КСИПОГАММА (Ксипамид) / XIPAGAMMA (Xipamide) 40
табл. 40 мг / 100 шт.
584,00 грн.
КАРДИКЕТ РЕТАРД (Изосорбида динитрат) / CARDIKET RETARD (Isosorbide dinitrate) 40
табл. пролонг. дейст. 40 мг / 50 шт.
316,39 грн.

Стрімко збільшується кількість діагнозів дітей з СДУГ

06 Апреля 2024
Багато симптомів СДУГ усуваються за допомогою поведінкової терапії та медикаментів; однак, навіть при комбінованому лікуванні, у третини пацієнтів все ще є симптоми.

Синдром дефіциту уваги/гіперактивності (СДУГ) — це розлад нервової системи, поширеність якого зростає. Хоча є обмежені докази на підтримку лікування СДУГ мінеральними/вітамінними добавками, існують дослідження, які показують, що у пацієнтів із СДУГ може бути знижений рівень вітаміну D, цинку, феритину та магнію. Ці поживні речовини відіграють важливу роль у неврологічних функціях, включаючи участь у синтезі нейромедіаторів. Метою цієї статті є обговорення ролі кожної з цих поживних речовин у мозку, можливих змінених рівнів цих поживних речовин у пацієнтів із СДУГ, можливих причин різного рівня у дітей із СДУГ, а також безпеки та ефекту добавок. Маючи ці знання, клініцисти можуть вибрати у деяких пацієнтів із високим ризиком дефіциту скринінг можливої ​​нестачі магнію, вітаміну D, цинку та заліза шляхом перевірки RBC-магнію, 25-OH вітаміну D, сироваткового/плазмового цинку та феритину . Хоча діти з СДУГ можуть мати більш низькі рівні вітаміну D, цинку, магнію та заліза, не можна стверджувати, що ці низькі рівні спричинили СДУГ. Проте доповнення областей дефіциту може бути безпечним і виправданим втручанням.

Немає єдиної причини СДУГ, і багато досліджень зосереджені як на екологічних, так і на генетичних факторах ризику. Останні дослідження також демонструють складну взаємодію генетичних факторів і факторів навколишнього середовища. Наприклад, генетично обумовлена ​​мінливість дофамінергічних генотипів до певних факторів ризику навколишнього середовища, таких як пренатальне куріння, може призвести до певного підтипу СДУГ (Нойман, RJ; Лобос, Е.; Райх, В.; Хендерсон, Каліфорнія; Сонце, Л.-В.; Тодд, Р. Д. Допологовий вплив паління та дофамінергічні генотипи взаємодіють, щоб спричинити важкий підтип СДУГ. Biol. Психіатрія 2007 , 61 , 1320–1328.). РДУГ пов’язують із курінням матерів, зловживанням алкоголем і психоактивними речовинами, стресом матері, низькою вагою при народженні та недоношеністю, органофосфатами, поліхлорованими біфенілами, свинцем, штучними харчовими барвниками, тяжкою ранньою депривацією та сімейними негараздами. Незважаючи на те, що ці фактори корелювали з СДУГ, а деякі є факторами ризику, жоден з них не був доведений як остаточна причина СДУГ (Тапар, А.; Купер, М.; Ейр, О.; Langley, K. Practitioner Review: Що ми дізналися про причини СДУГ? J. Дитяча психол. Психіатрія 2012 , 54 , 3–16. ). Незважаючи на те, що ліки від СДУГ мають великий ефект, а психосоціальні втручання можуть збільшити успіх лікування, понад 30% дітей все ще мають симптоми, незважаючи на комбіноване лікування (Свонсон, Дж. М.; Кремер, HC; Hinshaw, SP; Арнольд, LE; Коннерс, CK; Абіков, HB; Клевенгер, В.; Девіс, М.; Елліотт, Греція; Грінхілл, Л.Л.; та ін. Клінічна значущість первинних результатів MTA: показники успіху на основі тяжкості симптомів СДУГ і РДУ наприкінці лікування. J. Am. акад. Дитина Підліток. Психіатрія 2001 , 40 , 168–179.).

Рівень СДУГ зріс за останні кілька десятиліть і продовжує зростати. Згідно з нещодавніми даними Національного дослідження здоров’я дітей, у 11% дітей у США віком 4–17 років колись у житті був поставлений діагноз СДУГ; це на 42% більше порівняно з 7,8% дітей у 2003 році. Згідно зі звітом батьків, відсоток дітей віком 4–17 років, які приймали ліки від СДУГ, становив 4,8% у 2007 році та 6,1% у 2011 році.



27 Марта 2024
Препарат Вабадін (симвастатин) виробництва компанії БерлінХемі АГ (Менаріні Груп) за результатами нашого спостереження продемонстрував достатню гіполіпідемічну ефективність, яка за кількісними параметрами відповідає результатам великих клінічних досліджень, а також хорошу переносимість.
21 Марта 2024
Прихильники жорсткої доказової медицини запевняють, що експериментальних даних, що підтверджують користь гліцину, поки що недостатньо. Потрібно більше статистики.
14 Марта 2024
Замовляйте Вальпроком, знову в наявності
06 Марта 2024
Вчені Університетського коледжу Лондона (Великобританія) після багаторічного дослідження, в якому брали участь люди у віці старше 55 років, зробили свої висновки.
01 Марта 2024
Багато хто звик вважати, що від синдрому дефіциту уваги та гіперактивності страждають хлопчики шкільного віку. Але у дівчаток його просто рідше діагностують і тому від СДУГ страждають, не знаючи свого діагнозу, у тому числі й дорослі жінки. Розбираємось, чому так відбувається
23 Февраля 2024
Медики назвали знайомий і дуже корисний для здоров’я серця продукт, що володіє унікальним складом і зменшує загрозу смерті на 45 відсотків.
15 Февраля 2024
Побічні ефекти та низька прихильність до тривалої терапії — основні причини неефективності протиостеопоротичної терапії. Відкриття сигнальної системи, що складається з рецептора активатора ядерного фактора κВ (RANK), його ліганда (RANKL) і остеопротегерину (OPG), що є основним регулятором процесів диференціювання, функціонування та апоптозу остеокластів, здійснило прорив у розумінні патофізіології остеопорозу.
09 Февраля 2024
Препарат, який зараз тестується, працює не на знищення ліпопротеїну А (Lp(a)) після його утворення. Він запобігає його утворенню в організмі. У Monash Health вирішили перевірити, як він працює. Вчені випробували його на 114 добровольцях різного віку, походження і статі.
31 Января 2024
Життя чоловіка з передінфарктним станом було врятовано під час першої в Україні операції на серці із застосуванням інноваційного робота Da Vinci, яку було проведено у Львові.
18 Января 2024
Єгиптський дієтолог розкрив секрети похудіння
Допомога
Реєстрація
У верхньому правому куті натисніть на покликання «реєстрація». Ви перейдете в реєстраційну форму, яку потрібно буде заповнити.
Детальніше
Доставка замовлення
Умови доставки замовлення
Детальніше
Пошук препарату
Пошук ліків організовано таким чином, щоб Ви змогли знайти ліки, що Вас цікавлять, навіть якщо Ви не впевнені в правильності написання його назви, а також запропонує Вам аналоги цих ліків
Детальніше
Повернення та обмін медикаментів
Відповідно до Правил реалізації лікарських засобів, лікарські засоби, предмети санітарної гігієни, лікарські косметичні засоби належної якості не підлягають обміну чи поверненню.
Детальніше
Оформлення замовлення
Послідовно введіть медикаменти, що цікавлять Ваc, за допомогою рядка пошуку
Детальніше
Способи оплати
06 Апреля 2024
Багато симптомів СДУГ усуваються за допомогою поведінкової терапії та медикаментів; однак, навіть при комбінованому лікуванні, у третини пацієнтів все ще є симптоми.
06 Апреля 2024
Багато симптомів СДУГ усуваються за допомогою поведінкової терапії та медикаментів; однак, навіть при комбінованому лікуванні, у третини пацієнтів все ще є симптоми.